TP-2.5i

De nieuwe TP-2.5i phonotrap vertegenwoordigt een enorme waarde voor diegenen die tegen een redelijke prijs een analoog systeem met hoge resolutie willen samenstellen. De TP-2.5i is gemaakt met een vergelijkbare hoogwaardige constructie en afwerking als de duurdere modellen van VTL. Met het oog op flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid biedt de TP-2.5i een door de gebruiker instelbare cartridge-impedantie en twee versterkingsniveaus, met ingangen voor zowel MC- als MM-cartridges.

TL-2.5 I

De TL-2.5I voorversterker is ontworpen voor prestaties en geeft muziek die direct van de bron komt, op de meest realistische, kleurloze en waarheidsgetrouwe manier die we kennen. Met 6 lijningangen, een optionele intern achteraf in te bouwen phonotrap, twee paar uitgangen, en een externe processor (voor thuisbioscoop). Deze veelzijdige voorversterker heeft een zilveren of zwarte luxe behuizing en de volumeregeling en demping op afstand en dit is allemaal standaard inbegrepen.

IT-85

De VTL IT-85 geïntegreerde versterker is ontworpen voor diegenen die op zoek zijn naar de eenvoud van een enkel chassissysteem, maar met de prestaties van afzonderlijke chassis. Ontworpen met een volledig actieve voorversterkertrap, levert de IT-85 een stevige 60 watt per kanaal met de sonische karakteristiek die vergelijkbaar is met onze goed aangeschreven ST-85 stereoversterker.

ST-85

Deze compacte stereoversterker, die gebruik maakt van 4 EL34-buizen en 4 12AT7 buizen levert een solide 60 watt per kanaal en biedt een volledige meting van het "VTL-geluid", maar tegen een echte prijs. Gebruikmakend van de klassieke buis die de basis vormde van het VTL-geluid.

ST-150

De VTL-ST-150 met meer dan 150 watt per kanaal (300 watt stereovermogen) biedt deze stereoversterker superieure muzikale helderheid en veel vermogen in één compact chassis. Door gebruik te maken van onderdelen van de beste kwaliteit en volledig met de hand gebouwd door ervaren vakmensen, is de VTL ST-150 een hoogwaardige, krachtige stereobuizenversterker. Het bekende VTL snelle, zuivere, muzikale geluid en de uitzonderlijke baspunch worden hier geleverd door de 6550 buizen.

MB-125

Na jarenlange verfijning heeft VTL een versterker de MB-125 ontwikkeld opgeleverd met ongeëvenaarde helderheid en muzikaliteit. Deze ruimtebesparende monoblokken, verkocht in een enkele monoblok of in een paar, waardoor ze uitermate geschikt zijn en een uitstekende keuze voor zowel twee kanaals- als thuisbioscoopsystemen.